"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene" - Keith Carter

Photobook

Došao je dan vašega vjenčanja. Mi smo bili s vama, zabavili se, sve to lijepo snimili i fotografirali. I, što dalje? Ako nas pitate sve te fotografije i sav video na memorijskim karticama i hard diskovima ne znače ništa ako nisu pretvoreni u uspomene za cijeli život. Tek kada se fotografije isprintaju i kada u ruci držite papir na kojem je uhvaćen poseban trenutak, tek tada digitalne datoteke postaju uspomene. Vaše uspomene…

 

Stoga smo posebno ponosni na naše photobookove (tj. foto knjige, ali svi ih zovu bookovi, pa ćemo tako i mi nastaviti). U suradnji s vrhunskim tiskarama našim mladencima nudimo prekrasne bookove. Korice od kože u raznim bojama (primjetite na fotografijama različite boje korica), vrhunski njemački fotopapir, premium digitalni ispis te čvrst uvez, garancija su da će vaše uspomene živjeti dugo godina i prenositi se s generacije na generaciju u vašoj obitelji.

 

Svaki photobook priremamo posebno za pojedino vjenčanje. Dimenzije su uvijek iste (30×40 cm), broj stranica je manje-više uvijek isti (50-60), kvaliteta (naravno) je uvijek ista, ali do sada još nismo napravili dva booka koja izgledaju potpuno isto. I na to smo ponosni! 😀 Stalo nam je do vaših uspomena, ali i do kvalitete naših proizvoda. A to je jednostavno dobitna kombinacija!

 

Za više informacija svakako nas kontaktirajte, a najbolje bi bilo da dođete do našeg studija i uživo pogledate bookove, ali i ostale albume u ponudi. Vidjet ćete da se radi o nečemu uistinu posebnom! Vidimo se!