"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene" - Keith Carter

Pozivnice i zahvalnice

U sklopu usluga snimanja vjenčanja u ponudi imamo i mogućnost izrade pozivnica i zahvalnica za vjenčanja. U kratkoj galeriji možete pogledati raznolikost naše ponude, a za potpuni dojam dođite do našeg studija ili zatražite da vam pošaljemo uzorak poštom (kontaktirajte nas putem e-maila fotoveraja@gmail.com). Na priloženim fotografijama možete vidjeti da se dizajnovi mogu u potpunosti prilagoditi vašim željama. Boje, tekst, font, stil… Sve može biti prilagođeno vašem vjenčanju. Fotogaleriju pogledajte na ovom linku: Pozivnice – galerija

 

Pozivnice i zahvalnice mogu se tiskati na nekoliko vrsta papira, a najčešći izbor je sjajni sedefasti papir (a taj se i nama najviše sviđa). Dimenzije pozivnica mogu biti 11×16 cm, 11×21 cm i 15×15 cm (to su najčešće dimenzije, ali ako imate dobru ideju ništa nije nemoguće napraviti 🙂 ). Iako na fotografijama vidite pozivnice, svi dizajnovi se bez problema mogu prilagoditi u oblik zahvalnice s predviđenim mjestom za fotografiju. Zahvalnice najčešće podrazumjevaju format fotografije 10×15 cm, pa se zahvalnice izrađuju u formatu 11×16 cm. Ovim ujednačavanjem dizajna pozivnica i zahvalnica vaše vjenčanje ima prepoznatljiv stil od trenutka kada pozovete vaše goste pa sve do samog kraja svadbenog dana.

 

Cijena pozivnica tj. zahvalnica ovisi o veličini, izboru papira te vrsti tiska (jednostrano ili obostrano). Zahvalnice u pravilu podrazumijevaju obostrani tisak kao i pozivnice na presavijanje. U pravilu, uz sve pozivnice se prilaže i kuverta. Cijene pozivnica i zahvalnica se kreću od 2,10 do 4,80 kn po komadu, dok se cijene kuverti kreću od 0,50 do 3,70 po komadu (ovisno o vrsti papira).

 

Za više informacija te točan izračun cijena savjetujemo osobni dolazak kod nas u studio ili kontakt telefonom tj. mailom.