Dolina Neretve

Ovdje donosimo naš izbor fotografija s motivima prirodnih ljepota doline Neretve koje možete naručiti ispisane na velikom formatu. Naravno, to nisu sve fotografije s kojima raspolažemo, pa ako bi ipak htjeli vidjeti još poneku, slobodno nam se javite.

Godinama brižljivo fotografiramo prirodne ljepote i značajne lokalitete u dolini Neretve (ali i šire) te raspolažemo s mnoštvom motiva koji odgovaraju različitim ukusima te različitim prigodama i namjenama. Fotografije iz ove kolekcije mogu biti izrađene na visoko kvalitetnom fotografskom papiru različitih dimenzija (30×45, 40×60, 50×75, 60×90 cm, itd…) te na slikarskom platnu.

Svakako nas kontaktirajte za više informacija o vrsti izrade i dimenzijama, ali i dodatnim motivima koji možda nisu ovdje prikazani.

Napomena: U dijelu koji smo nadopunili 2020. (ispod naslova “NOVE FOTOGRAFIJE – 2020.”) nalazi se jedan dio fotografija koji se također nalazi i u ostalim galerijama. Radi se o nekoliko fotografija koje pripadaju u te druge galerije, ali i u ovu, zbog prirodnih ljepota koje prikazuju. Ovo napominjemo čisto da se ne bi zbunili pri gledanju svih galerija kada vidite istih 10 fotografija na dva različita mjesta.

S vremenom ćemo u ovu fotogaleriju dodavati i nove fotografije kako budu nastajale pa se sjetite doći ovdje ponovno.NOVE FOTOGRAFIJE - 2020.