"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene" - Keith Carter

Slika na platnu

Osim standardne izrade fotografija, naš studio izrađuje fotografije na velikim formatima te na slikarskom platnu. Posljednjih godina jako je popularna izrada fotografija na platnu. Fotografija po vašem izboru se priprema, uređuje i ispisuje na slikarskom platnu te se postavlja na drvene letvice.

 

Tako ispisana fotografija ne traži daljnja uređivanja i okvire već se jednostavno objesi na zid. Tekstura platna fotografijama daje 3D osjećaj, a posebno dobro na platnu izgledaju fotografije bogate teksturom i detaljima. Svim fotografijama izrađenim na ovaj način dodajemo zrcalnu sliku na bočne bridove tako da je dojam treće dimenzije još uvjerljiviji i atraktivniji. Zrcalnu sliku na bridove ne dodajemo samo u slučaju da fotografiju na platnu želite uokviriti. Na taj način okvir pokriva bočne strane. Kako se može zaključiti iz napisanoga, izrađujemo i klasične drvene okvire po narudžbi.

 

Na ovoj poveznici slijedi nekoliko fotografija kako slika na platnu izgleda, ali za pravi dojam ipak bi preporučili da nas kontaktirate ili još bolje, dođete do nas i sami vidite.