"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene..."

Slika na platnu

Osim standardne izrade fotografija malih formata, naš studio izrađuje fotografije i na velikim formatima te na slikarskom platnu. Posljednjih godina jako je popularna upravo izrada fotografija na platnu. Fotografija po vašem izboru se priprema, uređuje i ispisuje na slikarskom platnu te se postavlja na drvene letvice.

Tako ispisana fotografija ne traži daljnja uređivanja i okvire već se jednostavno objesi na zid. Tekstura platna fotografijama daje 3D osjećaj, a posebno dobro na platnu izgledaju fotografije bogate teksturom i detaljima. Svim fotografijama izrađenim na ovaj način dodajemo zrcalnu sliku na bočne bridove tako da je dojam treće dimenzije još uvjerljiviji i atraktivniji. Zrcalnu sliku na bridove ne dodajemo samo u slučaju da fotografiju na platnu želite uokviriti. Na taj način okvir pokriva bočne strane. Kako se može zaključiti iz napisanoga, izrađujemo i klasične drvene okvire po narudžbi.

S obzirom da ni jedan opis ne može dočarati kako izgledaju fotografije na platnu, najbolje je da pogledate ovu fotogaleriju, a za potpuni dojam ipak bi preporučili da nas kontaktirate i još bolje, dođete do nas i sami vidite kako to sve skupa izgleda.