"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene..."

TKO SMO MI?

Jednostavno pitanje, težak odgovor... Jednostavni ljudi koji vole fotografiju, video, vizualne umjetnosti, grafički dizajn, filmove i dobru glazbu. Očito je da imamo sreću baviti se onim poslom koji nas čini sretnim, a upravo to, te osjećaje, smatramo ključnim elementom u našoj profesiji.

 

Zahvaljujući činjenici da je naš studio nastavljač dugogodišnje fotografske tradicije u gradu Metkoviću, u svojoj arhivi imamo sve fotografije vezene za povijest doline Neretve od početka fotografije do danas. Zbog toga smo surađivali na brojnim zanačajnim projektima u tiskarstvu (knjige, monografije, kalendari i slično). Također sva ta povijesna foto arhiva je dostupna i vama kroz naše printeve velikih formata ili kao slika na platnu.

Kako ste mogli vidjeti na ostatku naše stranice, nudimo brojne usluge. Međutim, ne idemo "preširoko". Sve što radimo svodi se na foto, a ponekad i video, produkciju. Fotografiramo apartmane i nekretnine, krštenja i maturalne zabave, izrađujemo fotografije na velikim formatima i na slikarskom platnu, popravljamo stare fotografije, ali i kreiramo neke nove za buduće naraštaje. 🙂 Sve što se može svesti na fotografiju i vizualne umjetnosti - mi smo tu!

 

Smatramo da fotografija mora bilježiti emocije, posebne trenutke koji se više nikada neće ponoviti. Nastojimo stvoriti fotografije koje su tehnički odlične, ali u isto vrijeme emotivne, lijepe i bezvremenske. Rijetko kada se susrećemo s fotografijama koje imaju sve to. Mi vjerujemo da su naše fotografije i naš rad upravo takvi - tehnički izvrsni, ali s puno osjećaja i topline.

 


Sve svoje radove arhiviramo pa vam tako možemo biti svojevrsna garancija u slučaju da foto ili video materijal oštetite ili izgubite. Za sada su nam na broju sva događanja koja smo ikada snimili i nadamo se da će tako i ostati! 🙂

U svakom slučaju; kontaktirajte nas, svratite do nas, pogledajte uživo kako izgledaju naše fotografije uživo, slike na platnu, fotoalbumi ili jednostavno dođite da se upoznamo i porazgovaramo. Također, slobodno zatražite neobvezujuću ponudu za bilo koju našu uslugu putem Kontakt stranice ili maila [fotoveraja@gmail.com]. Fotografije su jedina stvar koja vam ostaje kao uspomena, a mi bi stvarno voljeli da budete zadovoljni s njima i da tu odgovornost ne prepuštate bilo kome! 🙂 Vidimo se!