"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene" - Keith Carter

TKO SMO MI?

Jednostavno pitanje, težak odgovor... Obični, jednostavni ljudi koji vole fotografiju, video, vizualne umjetnosti, grafički dizajn, filmove i dobru glazbu. Očito je da imamo sreću baviti se onim poslom koji nas čini sretnim, a upravo to, te osjećaje, smatramo ključnim elementom u našoj profesiji.

Mi smatramo da dobra fotografija i dobar video moraju bilježiti emocije i trenutke koji imaju vrijednost i snagu. Stoga smo isključivo posvećeni bilježenju vama najvažnijih trenutaka. Nalazimo se u Metkoviću, a kako nas pronaći ili kontaktirati možete vidjeti na Kontakt stranici, a više o nama možete saznati ovdje.

Naš studio nastavljač je dugogodišnje fotografske tradicije u gradu Metkoviću.

Zahvaljujući činjenici da u svojoj arhivi imamo sve fotografije vezene za povijest doline Neretve od početka fotografije do danas, surađujemo na svim zanačajnim projektima u tiskarstvu (knjige, monografije, kalendari i slično).

Sve svoje uratke arhiviramo pa vam tako možemo biti svojevrsna garancija u slučaju da foto ili video materijal oštetite ili izgubite. S obzirom da su samo dijamanti vječni, za našu arhivu baš i nismo 100% sigurni. Za sada su na broju sva događanja koja smo ikada snimili! 🙂

U svakom slučaju; kontaktirajte nas, svratite do nas, pogledajte uživo kako izgledaju naši bookovi i albumi ili jednostavno dođite da se upoznamo i malo porazgovaramo. Također, slobodno zatražite neobvezujuću ponudu putem Kontakt stranice ili maila [fotoveraja@gmail.com]. Fotografije su jedina stvar koja vam ostaje kao uspomena, a mi bi stvarno voljeli da budete zadovoljni s njima i da tu odgovornost ne prepuštate bilo kome! 🙂 Vidimo se!


ŠTO I KAKO RADIMO?

Kako ste mogli vidjeti na ostatku naše stranice, nudimo brojne usluge. Međutim, ne idemo "preširoko". Sve što radimo svodi se na foto, a ponekad i video, produkciju. Fotografiramo apartmane i nekretnine, vjenčanja i krštenja, izrađujemo fotografije na velikim formatima i na slikarskom platnu, popravljamo stare fotografije, ali i kreiramo neke nove za buduće naraštaje. 🙂 Sve što se može svesti na fotografiju i vizualne umjetnosti - mi smo tu!

Smatramo da fotografija mora bilježiti emocije, posebne trenutke koji se više nikada neće ponoviti. Nastojimo stvoriti fotografije koje su tehnički odlične, ali u isto vrijeme emotivne, lijepe i bezvremenske. Rijetko kada se susrećemo s fotografijama koje imaju sve to. Mi vjerujemo da su naše fotografije i naš rad upravo takvi - tehnički izvrsni, ali s puno osjećaja i topline.

Bilo da se radi o svečanim trenutcima ili fotografiranju vaših nekretnina ili proizvoda, mi svemu pristupamo jednako. Profesionalno, nenametljivo i osobno. Smatramo da fotografije moraju pričati priču, svaka pojedinačno, ali i u cjelini. Naš cilj su prekrasne fotografije vama bitnih trenutaka, osoba i mjesta.