"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene..."

KRŠTENJA

Vjenčanje je prošlo, vrijeme ide i kako se vaša obitelj bude širila mi želimo biti tu, vama pri ruci kada budete stvarali nove uspomene. Krštenje je jedna od prvih uspomena, a poslije su tu rođendani, proslave, prve pričesti, krizme… Mi smo uvijek na raspolaganju, spremni fotoaparatom zabilježiti te posebne dane u vašim životima.

Ova foto galerija je sastavljena od fotografija s više različitih krštenja. Čisto da ne dođe do zabune kada vidite bebice čas u jednoj robici, čas u drugoj! 🙂 S prezentacijom krštenja nismo htjeli ići previše široko (za razliku od fotografiranja apartmana ili fotografija na platnu koja su ovdje detaljno prezentirana). Jednostavna mala galerija od 30-ak fotografija s krštenja, koja služi kao podsjetnik na nas i naše usluge.

Kod krštenja, a i svih sličnih svečanih događanja, nudimo mogućnost samo usluge fotografiranja gdje vam isporučimo sve fotografije na digitalnom mediju, ali i opciju izrade fotografija i nekoliko vrsta prigodnih fotoalbuma. Za informacije o cijenama, albumima i ostalim opcijama kontaktirajte nas telefonom, mailom ili osobno u studiju. Vidimo se! 🙂