"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene..."

Reklamna produkcija

Vlasnik ste poduzeća, obrta, branda ili možda nudite neke usluge? Želite povećati svoju vidljivost na drušvenim mrežama ili se jednostavno kvalitetno reklamirati u različitim medijima i na različitim platformama? U tom slučaju (a to ste već mogli pročitati u našem tekstu o fotografiranju apartmana), mi smatramo da je jako važno, pa čak i presudno, uložiti vrijeme, novac i trud u kvalitetne fotografije i video tj. dobru reklamu. Netko mudar je rekao, a mi uvijek ponavljamo kada razgovaramo o ovoj temi: “Dobra reklama će prodati i loš proizvod, a dobar proizvod s lošom ili bez reklame – nema nikakve šanse na tržištu“.

 

Naš studio ima mnogo iskustva u izradi i pripremi fotografija i videa za reklamne svrhe, a uz sve to možemo vam pomoći savjetima i konkretnim prijedlozima u boljem plasmanu reklama na društvenim mrežama. Također nudimo i usluge grafičkog dizajna. Svakako nam se javite za više informacija!

 

Kao primjer, na fotografijama koje slijede možete vidjeti naše radove za vinariju Rizman, Crossfit 20350, autopraonicu Aquarama, streetball turnir Metković, različite grafičke radove (plakati i slično), itd… Pogledajte kako izgleda kada mi preuzmemo foto i video produkciju za vaš brand.

 

Napomena: na samom dnu ove stranice nalaze se različiti video uratci pa ih nikako nemojte preskočiti! Više naših videa potražite na našem YouTube kanalu i Vimeo stranici.