"Srž fotografije su svjetlo, vrijeme i uspomene..."

Fotografiranje apartmana

Fotografije vašeg objekta većinom su vaš prvi kontakt s potencijalnim gostima ili kupcima te vaša jedina prilika ostaviti kvalitetan prvi dojam. U današnje vrijeme gotovo je nemoguće rezervirati smještaj ili prodavati nekretninu bez interneta.

 

Prema istraživanjima, čak više od 90% potraga za smještajem započinje internetskim pretraživanjem. Ono što najviše privlači pozornost su fotografije. U potrazi za smještajem, gotovo svi preskaču oglase bez slika ili one s loše snimljenim fotografijama. Dobre fotografije su nužne za učinkovito oglašavanja apartmana.

 

Ako ste već uložili vrijeme, trud i novac u vaš apartman, kuću ili ugostiteljski objekt, onda preporučamo da se ne oglašavate fotografijama s mobitela, već da uložite u dobru reklamu. Istaknite svoj objekt u „moru“ oglasa – sa svjetlim, kontrastnim, oštrim i dobro komponiranim fotografijama. Profesionalne fotografije će vam itekako pomoći da se istaknete od konkurencije i zainteresirate gosta da odabere baš vaš apartman za svoj odmor.

 

Fotografije vaših apartmana moraju imati emocije koje privlače turiste, tj. moraju jasno prenijeti osjećaje poput očaranosti ljepotom, opuštenosti i sreće. To su poruke koje bi fotografije vašeg apartmana trebale prenositi.

 

Vjerujemo da se trudite ponuditi dobar i kvalitetan smještaj, stoga i mi vama preporučamo da oglašavanje istog bude također kvalitetno i profesionalno obavljeno kroz kvalitetne fotografije.

 

Svakako nam se javite putem Kontakt formulara ili putem e-maila [fotoveraja@gmail.com] i zatražite neobvezujuću ponudu. Sigurno vam možemo pomoći u boljem oglašavanju!

 

POGLEDAJTE NAŠU FOTOGALERIJU!